Multa lume se va intreba cum a aparut acest blog, care este povestea lui si ce se va intampla cu el. Ei bine, in perioada cand abia ne conturam ideea pentru luna de miere, ne-am gandit ca ne-ar placea tare mult sa punem pastra intr-un fel sau altul cat mai multe amintiri, fotografii, informatii din aceasta experienta, astfel incat atunci cand ni se face dor, sa ne putem intoarce la ele. Stiam ca putem sa rezolvam usor cu un jurnal de calatorie in varianta lui clasica, adica hartie si pix si cu multe dispozitive de stocat poze, insa atunci cand ne-am gandit mai bine, am realizat ca putem transforma ideea de jurnal clasic intr-un jurnal online, usor accesibil prieteniilor nostri si persoanelor care se gandesc sa porneasca intr-o aventura similara.
Hoenymoon in a Van a aparut spontan, atunci cand ne intorceam spre Bucuresti dintr-o scurta iesire la munte undeva langa Valcea, si ne apucasem deja de realizat liste, planuri, „cercetari”. A fost prima idee legata de cum sa se numesca blogul si asta a si ramas.
Pentru ca mai e ceva timp pana vom pleca in luna de miere, va vom tine la curent cu toate pregatirile si mai mult decat atat, incercam sa fim prezenti mereu cu detalii din calatoriile noastre, mici recomandari si informatii noi din zona de travel.
Speram sa gasiti inspiratie si sa va bucurati impreuna cu noi de ceea ce veti citi aici, in jurnalul nostru online de calatori, ce isi deschide paginile azi.

Inceputul unei lungi calatorii!
Etichetat pe:                    

Lasă un răspuns