Ne-am intalnit pentru prima data in urma cu aproximativ 10 ani, si atunci nici macar nu am indraznit sa ne gandim ca vom fi impreuna intr-o zi. Totul s-a schimbat dupa un an, cand ne-am dat seama ca rezonam, ca ne simtim minunat unul in compania celuilalt, asa ca am dat start oficial calatoriei  noastre impreuna intr-o zi de 6 iunie, pe care o sarbatorim negresit in fiecare an. Consideram ca suntem o pereche atipica, traim dupa propriile reguli si credem cu tarie ca viata in doi este cea mai minunata calatorie in care oamenii se pot aventura.

Amandoi suntem pasionati de calatorii si incercam mereu sa gasim noi oportunitati de explorare, astfel ca, ori de cate ori timpul ne permite, ne place sa „evadam” din Bucuresti pentru cateva zile si pornim spre locuri minunate din Romania sau din strainatate.

Odata cu pasiunea pentru calatorii, au aparut in viata noastra alte doua mici „tentatii”, pasiunea pentru mancarea buna, gatita cu pricepere si dragoste, si pasiunea pentru fotografie. Cu bucataria cochetam destul de des, ne place sa gatim retete noi, avand un soft jazz pe fundal si un pahar de vin bun langa, cel mai adesea rosu. Pasiunea pentru fotografie a aparut odata cu primele calatorii impreuna. Ne face placere sa surprindem prin obiectivul aparatului foto emotii, reactii, locuri, oameni, astfel incat, impreuna cu ceea ce ne ramane in suflet dupa fiecare calatorie, sa retraim momente de fiecare data cand ni se face dor.

Atunci cand nu calatorim, ne place tare mult sa petrecem timp alaturi de familiile noastre, sa facem plimbari lungi in padure impreuna cu Nero si Maia, cei doi labradori pe care ii avem, sau sa savuram un desert pe terasa apartamentului nostru de la etajul 9.

 

Lasă un răspuns