In timp ce tu citesti aceste randuri, noi suntem in drum spre Ungaria, Lacul Balaton. In sfarsit am plecat! E adevarat, suntem in intarziere cu 2 zile, insa speram sa recuperam pe parcurs. Suntem insa fericiti ca dam startul aventurii in ziua in care aniversam 8 ani de cand suntem impreuna. Tot ceea ce s-a intamplat in ultimele zile a fost o adevarata nebunie.

 Amenajarea van-ului a fost tare distractiva si suntem multumiti de cum arata acum. Fiecare lucru si-a gasit locul lui, totul este organizat in cutii etichetate, astfel incat sa avem acces cat mai usor la ele. Am revizuit inca o data traseul, listele cu obiectivele turistice de vizitat sunt si ele in bagaj. Credem ca nu am uitat nimic sau daca am uitat, sa nu fie asa de important si sa ne descurcam si fara.

 Stam o noapte langa Lacul Balaton, urmand ca maine dimineata sa pornim spre Salzburg, Austria. Speram ca de acum incolo totul sa se desfasoare asa cum am planificat initial. Suntem tare incantati ca am reusit sa dam startul acestei experiente inedite pentru noi si o sa iti povestim tot aici pe blog cat de des putem.

In sfarsit am plecat!
Etichetat pe:                                

Lasă un răspuns